Alles voor het onderhoud van uw kantoor of bedrijfsgebouw,...

Uitgebreid gamma papierwaren, onderhoudsproducten en aanverwante artikelen voor uw hotel, bed & breakfast,...

Alles voor de schoonmaak van winkels, retail, non-food, ...

Uitgebreid gamma papierwaren, onderhoudsproducten en aanverwante artikelen voor uw restaurant, bistro, café,...

Schaduw

Over dewaele Henri BV

 

De firma Henri Dewaele BV is een familiebedrijf gespecialiseerd in papierwaren, onderhoudsproducten en horecaspecialiteiten.

 

De zaak werd opgericht in 1987 door zaakvoerder Henri Dewaele. In de beginjaren runde hij het bedrijf samen met zijn echtgenote. Wanneer hun kinderen afstudeerden vormden zij ook snel een onmisbare schakel.

 

Van in het begin legde het bedrijf zich toe op het leveren van hoog gekwalificeerde papierwaren en onderhoudsproducten, speciaal bedoeld voor de horecasector en de openbare instellingen.

 

Het gamma breidde gestadig uit en omvat heden ten dage wereld befaamde merken zoals Tork, Duni, Vendor, Diversey , Procter & Gamble, Ecolab, Bolsius, Vileda ... om maar enkele te noemen.

 

Door de uitbreiding van het productengamma en ons klantenbestand werd tegen de eeuwwisseling zowel een infrastructuur als personeelsuitbreiding noodzakelijk.

 

Henri Dewaele BV staat reeds vele jaren garant voor een vlekkeloze service. Vele bedrijven zijn al vele jaren klant en hebben ondertussen een goede band met ons bedrijf opgebouwd.

 

Schaduw