Schaduw

FAQ Frequently asked questions

 

 

 

Prijzen vermeld op deze website

Alle prijzen vermeld op onze website zijn excl. BTW 21%. (Zie verkoopsvoorwaarden)


↑ Top

Hoelang duurt het voor een bestelling geleverd wordt?


Indien u uw bestelling hebt verzonden voor 16u, zal uw bestelling binnen de 3 werkdagen aangeleverd worden en dit voor de regio De Panne-Brugge-Sluis. Leveringen buiten deze regio's worden binnen de 7 werkdagen geleverd.


↑ Top

Moet ik leveringskosten betalen?

Leveringen binnen de regio De Panne-Brugge-Sluis worden altijd franco geleverd door onze eigen chauffeurs vanaf een bedrag van € 25,00 exclusief BTW (met uitzondering van bestellingen enkel bestaande uit zout 25kg). Leveringen buiten deze regio worden vanaf een bedrag van € 250,00 exclusief BTW franco geleverd (met uitzondering van het Hotek gamma, ADR-vervoer en zout 25kg : minimum € 1000,00). Voor leveringen minder dan € 250,00 worden transportkosten aangerekend die afhankelijk zijn van het aantal collies, de regio en het gewicht.Voor doorverkopers is de minimum franco levering € 1000,00.


↑ Top

Hoe kan ik betalen?


Voor vaste klanten kan er contant betaald worden aan onze chauffeurs en/of alle facturen zijn betaalbaar binnen de 30 dagen per overschrijving. Voor nieuwe klanten dient het bedrag van de levering overgeschreven te worden voordat de levering plaats heeft.


↑ Top

Verkoopsvoorwaarden

Onze verkoopsvoorwaarden kan u raadplegen op deze pagina http://dewaelehenri.be/verkoopsvoorwaarden


↑ Top

Schaduw